Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Соціолог: Путінське соцопитування у Криму - це нагла брехня

Так зване соцопитування у Криму щодо ставлення жителів Криму до контракту про постачання електроенергії з України є наглою брехнею. Таку оцінку опитуванню дала директор Фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва» Ірина Бекешкіна в ефірі телеканалу «112».

«Соціологи до цього опитування не мають жодного відношення, це нагла брехня», - сказала вона.

Нагадаємо, що Всеросійський центр вивчення громадської думки підготував цифри щодо ставлення жителів Криму до контракту про постачання електроенергії з України, які попросив надати президент РФ Володимир Путін.

Опитування показало, що 93,1% кримчан не погодилися на контракт з Києвом щодо постачання електроенергії, в якому буде формулювання про приналежність регіону Україні.

Результати "опитування кримчан": Нам світла не треба, нам Путін сяє

При цьому, як повідомляють «РИА Новости», «94% респондентів сказали, що готові до незначних перебоїв в енергопостачанні протягом найближчих трьох-чотирьох місяців, якщо контракт з українською стороною на нинішніх умовах не буде підписаний».

Водночас «РИА Новости» не уточнюють, коли саме було проведене опитування і скільки людей взяли в ньому участь. Про те, що Путін доручив провести соцопитування населення Криму і Севастополя, стало відомо 31 грудня.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров з цього приводу написав у Фейсбуці, що «опитування, проведене наглядачами у гетто,  завершено...».

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ