Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Фама» прогнозує перемогу Садового в другому турі

Згідно з результатами досліджень соціологічної агенції «Фама», яке було проведене у вересні цього року, якби вибори міського голови Львова відбулися найближчої неділі, то чинний міський голова Андрій Садовий набрав би в першому турі 55,1% голосів. Про це сьогодні, 24 вересня, під час прес-конференції повідала керівник соціологічної агенції "Фама" Мар'яна Малачівська-Данчак.

Між іншими кандидатами голоси виборців розділилися б так:

Дмитро Добродомов – 17,4%,

Володимир Гірняк – 12,5%,

Оксана Юринець – 5,5%,

Ігор Васюник – 3,9%,

Руслан Кошулинський – 3,7%.

Також близько 1% можуть набрати Ярослав Хамуляк, Петро Писарчук, Петро Димінський, Ігор Зінкевич, Ігор Мирошниченко, Гліб Лончина, Андрій Гутник, кандидат від Правого сектору.

Якби у другому турі виборів міського голови Львова боротьба розгорнулася між Дмитром Добродомовим та Андрієм Садовим, то розподіл голосів виглядав би так: Андрій Садовий – 58,6%, Дмитро Добродомов – 20,6%.

Ще 20,8% опитаних не змогли визначитись із вибором між цими двома кандидатами.

Якби ж у другому турі довелося обирати між Андрієм Садовим та Володимиром Гірняком, то за Садового проголосувало б 61,6% опитаних, а за Гірняка – 15,9%. Ще 22,5% респондентів не змогли визначитись із вибором між цими двома кандидатами.

Додамо, що під час дослідження було опитано 1 800 респондентів віком старше від 18 років. Похибка репрезентативності вибірки не перевищує 2,3%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ