Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Спалах кору: у Львівській області захворіло 32 особи

Департамент охорони здоров’я Львівської ОДА повідомив, що станом на 17:00 9 січня 2018 року до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні (ЛОІКЛ) госпіталізовано 23 пацієнти, до інфекційного відділення Новороздільської МЛ – 3 особи, Пустомитівської ЦРЛ - 1 особа. Ще 5 осіб було оглянуто (1 - в Миколаївській поліклініці та 4 - в ЛОІКЛ), і вони відмовились від госпіталізації. Всього захворіло – 32 осіб, з них 27 - госпіталізовано. Діагноз – кір. Повідомила прес-служба департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Станом на 9 січня виписано 23 особи (20 - з ЛОІКЛ, 2 - з Новороздільської МЛ, 1 - з Пустомитівської ЦРЛ), на стаціонарному лікуванні залишається 4 особи (з них 3 в ЛОІКЛ, 1- в Новороздільській МЛ).

Стан усіх пацієнтів середньої важкості з тенденцією до покращення. Всі госпіталізовані є працівниками ТзОВ “Фуджікура” (с. Підрясне Яворівського району Львівської області).

Всім госпіталізованим медична допомога надається згідно з клінічними протоколами.  

Нагадаємо, кір - інфекційна хвороба, що вражає як дітей, так і дорослих, які не мають імунітету проти цього захворювання. 

Єдиним методом профілактики захворювання є щеплення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ