Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спасіння останньої хвилини

У матчі 20-го туру першості України з футболу серед команд першої ліги ФК „Львів” у Борисполі зіграв внічию з місцевим „Борисфеном” – 1:1.
Поєдинком у Борисполі ФК „Львів” розпочав друге коло національної першості. Суперник підопічних Богдана Бандури напрочуд невдало провів першу частину першості, завершивши її на передостанньому місці. Тому „міщани” сподівалися на Київщині „розжитися” повноцінними трьома пунктами. Проте сталося не так як гадалося.
Гра пройшла у рівній і напруженій боротьбі. Незважаючи на всі зусилля, в першому таймі жодній з команд так і не вдалося пройти оборонні редути суперника і до перерви глядачі голів так і не побачили – 0:0. Не менш запеклою видалася і друга 45-хвилинка. Обидві команди продовжували шукати щастя біля воріт суперника. Першими домоглися свого господарі. Сталося це на 70-й хв., коли Дмитрюк зумів спрямувати м’яч у сітку воріт Паньківа. Після цього ініціатива перейшла до гостей. Галичани створили низку небезпечних моментів біля воріт „Борисфена”, але принаймні зрівняти рахунок їм ніяк не вдавалося. І лише коли секундна стрілка почала робити заключне коло, 30-річному форварду ФК „Львів” Баглаю вдалося врятувати нічию для своєї команди – 1:1.
Здобуте очко дозволило ФК „Львів” піднятися в турнірній таблиці на одну сходинку догори і тепер „міщани”, маючи в своєму активі 27 очок, посідають 12-те місце. Свій наступний матч, який повинен був стати останнім перед зимовою перервою, підопічні Богдана Бандури повинні були провести вдома 28-го листопада з сумським „Спартаком”. Однак через другу неявку в сезоні (в 20-му турі „Спартак” не вийшов на домашню гру проти „Динамо-2”) „червоно-білих” згідно регламенту автоматично знято з першості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ