Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спеціалісти ІТ-індустрії змагатимуться за першість у шахах

28 листопада 2015 року уже втретє відбудеться традиційний шаховий турнір серед ІТ-спеціалістів. Організатором конкурсу є львівська ІТ-компанія «Інтелліас», яка уже понад 13 років успішно працює на ринку розробки програмного забезпечення.

Мета цього заходу – надати можливість ІТ-спеціалістам, які є ще й шаховими ентузіастами, позмагатись за звання переможця, а також познайомитись та поспілкуватись в позаробочий час.Змагання проходитимуть у приміщенні УКУ, за адресою Хуторівка, 35а.

Цього року подія набуває нових масштабів – до замагань зможуть долучитись гравці не лише зі Львова (як це було протягом 2013-2014 рр.), але й колеги з Києва. Загалом, у змаганнях можуть брати участь усі охочі ІТ-спеціалісти, незалежно від того, де вони працюють та яку посаду займають.

Варто зазначити, що «Інтелліас» зобов’язується компенсувати витрати на дорогу та проживання протягом вікенду у Львові тим учасникам, які приїхали на турнір з Києва та зайняли будь-яке з трьох призових місць.Переможців турніру визначатиме незалежний суддя – Президент Шахового клубу у Львові. Варто зауважити, що переможців нагороджуватимуть у двох категоріях – серед чоловіків та жінок. Переможців нагороджуватимуть цінними призами, серед яких – пам’ятний диплом, а також подарункові сертифікати Amazon у розмірі 100, 50 та 30 доларів (за 1, 2 і 3 місця відповідно). Також, у перервах між грою усі учасники зможуть безкоштовно посмакувати кавою та смаколиками на кава-брейку і пообідати на фуршеті.

Участь у турнірі абсолютно безкоштовна та вимагає лише заповнення реєстраційної форми. Для того, аби зареєструватись для участі в турнірі, необхідно заповнити форму на сайті intellias.ua.

Реєстрація розпочнеться о 9:30. О 10:00 розпочнеться сам турнір.

Адреса проведення: Львів, Хуторівка, 35а.

Контакти організаторів: Марія Фільчагова, [email protected]; телефон: 098 621 68 71

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ