Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Співпраця з благодійним фондом "Добрий брат" триватиме, - Олександр Ганущин

Львівська обласна рада співпрацює з громадськими організаціями, які допомагають в реабілітації та соціальній адаптації українців, які повертаються із зони АТО. Окрім того, в обласних програмах передбачена фінансова підтримка підприємницької діяльності учасників АТО, а також скеровуються кошти на встановлення пам’ятних знаків усім загиблим Героям на Сході України. Про це зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин під час прес-конференції з нагоди відзначення Дня Героїв за участі львівської ініціативної групи з реалізації проекту БФ "Добрий Брат", повідомила прес-служба Львівської облради.

Як наголосили учасники проекту,  до свята Дня Героїв українцям головне не забувати, що на нашій землі продовжується війна. Йдуть обстріли, гинуть люди, кількість поранених збільшується.

«Сьогодні ми зібралися для того, аби привернути увагу суспільства та влади до проблем поранених в АТО військовослужбовців та добровольців, які під час виконання свого обов’язку в АТО отримали поранення, а сьогодні потребують якісної реабілітації, яка дасть можливість повернутись до повноцінного життя. Вони віддали за наше мирне життя своє здоров’я, тепер наша черга виконати людський обов’язок - не залишати наших захисників на самоті із проблемами», - зазначила керівник реабілітаційного проекту  БФ «Добрий Брат» Тетяна Давидовська.

Як відомо, завдяки зусиллям українсько-польської громадської програми та благодійного фонду «Добрий Брат» понад 200 бійців, які отримали поранення та травми в районі проведення АТО, пройшли реабілітацію у Республіці Польща. Для лікування та реабілітації групи з 20-30 українських бійців у сусідню країну почали відправляти з осені 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ