Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спійманий на кордоні киянин так і пояснив: хотів найти роботу у Польщі

Учора, 28 квітня, ввечері неподалік українсько-польського кордону, правоохоронці затримали чоловіка, який пішки прямував до Польщі. Повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Прикордонники відділу «Шегині» отримали випереджувальну інформацію про невідомого, який прямував в обхід села до кордону. Група реагування, що негайно вибула з підрозділу, знайшла чоловіка на відстані одного кілометра до державного рубежу. Затриманим виявився громадянин України, 1989 року народження, житель міста Київ, який підтвердив що дійсно мав на меті незаконно перетнути кордон та дістатися Польщі. Свої дії він виправдовував пошуками заробітку за кордоном.  Відносно чоловіка було складено документи справи про адміністративне правопорушення щодо спроби незаконного перетинання державного кордону, рішення прийме суд.

Слід зазначити, що з початку квітня у прикордонні тривають комплексні заходи спільної спеціальної операції «Кордон-2017» в рамках якої прикордонники Мостиського загону затримали 16 правопорушників, було накладено штрафів на загальну суму 46 тисяч гривень та проінформовано компетентні держані органи щодо порушень законодавства під час переміщення товарів через кордон на суму понад 147 тисяч гривень.

Крім того в сусідньому пункті пропуску «Краковець» вчора було зафіксовано чергову спробу дачі неправомірної винагороди прикордонникові. Хабаром у 600 гривень намагався підкупити інспектора прикордонної служби громадянин Польщі, який в’їжджав в Україну. Цим самим він сподівався схилити правоохоронців до надання йому переваг у оформленні в прикордонному  відношенні. Протиправні дії іноземця було детально задокументовано та повідомлено працівників Нацполіції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ