Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спортивні годинники Hublot - неповторні і оригінальні

Стрімкий прорив бренду Hublot на досить консервативний Олімп виробників годинників викликає захоплення. Заснована в 1980 році італійцем за походженням Карло Крокко швейцарська компанія, за 25 років, увійшла в ТОП творців найкращих у світі хронометрів.

Стрімкий прорив бренду Hublot, на досить консервативний Олімп виробників годинників, викликає захоплення. Заснована в 1980 році італійцем за походженням Карло Крокко швейцарська компанія, за 25 років, увійшла в ТОП творців найкращих у світі хронометрів.

Не дивлячись на основний мотив дизайну більшості конструкцій, що полягає в імітації суднового ілюмінатора(Hublot в перекладі - ілюмінатор), різноманітність естетичних рішень в конструкціях брендових моделей багатопланове. Переконатися в цьому не складно, відвідавши сайт інтернет-магазину Імідж. У каталозі представлений асортимент точних копій більшості моделей годинників Hublot. Кожна колекція самобутня, і викликає цілком певні асоціації, пов'язані з чоловічими захопленнями і життєвими пріоритетами.

Необхідно відзначити, що багато зразків годинників Хублот особливо цінні, як ювелірні шедеври. Вартість окремих моделей перевищує мільйони доларів. Але всесвітню славу бренду принесла спортивна лінія хронографів. Багато одіозні спортсмени, такі як Роналду, Фергюсон є щирими шанувальниками Hublot. Спортивній спільноті добре відомий факт, що великий Марадонна носив годинники Hublot на кожній руці. Однак, бажання володіти прототипом чудового аксесуара, здійснимо далеко не багатьом.

копії хублот

Копії Hublot гідні слави прототипів

Популярності бренду на світовому споживчому ринку, значною мірою, сприяли офіційні копії, що виготовляються за технологіями Hublot. Дорогоцінні сегменти конструкцій оригінальних годинників, в репліках замінені більш доступними матеріалами, за рахунок чого, їх вартість стала прийнятною для багатьох поціновувачів унікальних аксесуарів. Унікальні годинники практично не можна відрізнити від прототипу. Технічні можливості та ступінь захищеності аналогічні. Впізнаваними особливості Хублот, як оригіналів, так і копій є:

  • масивність (годинник великі, візуалізація інформації зручна)
  • технократичність дизайну (підкреслюються складові сегменти і деталі їх зчленування)
  • складність (крутість) калібрів,що найбільш помітно в моделях з відкритим циферблатом.
  • застосування в конструкціях кількох видів матеріалів (метал, кераміка, каучук)
  • специфічний запах ремінців, нагадує ваніль.

Незважаючи на загальні концепції дизайну, кожна колекція Хублот, будь то Big Bang, Classic Fusion, Spirit of Big Bang, King Power, MP Collection неповторна і найвищою мірою оригінальна. Самобутні і всі моделі в колекціях. Кожен чоловік зможе вибрати аксесуар, який відповідає його естетичним уподобанням. Величезне задоволення доставляє не тільки процес користування Хублот, розглядати години можна нескінченно, як вогонь, або воду.

Джерело: http://glavred.info/

(На правах реклами).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ