Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Справу будівництва на Варшавській-Сосновій скерували в касаційний суд

Прокуратура Львівської області скерувала до Вищого господарського суду України касаційну скаргу на постанову Львівського апеляційного господарського суду у справі незаконної забудови земельної ділянки на розі вулиць Варшавської-Соснової у м. Львові. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Підставою для цього стало те, що Львівський апеляційний господарський суд скасував рішення суду першої інстанції, повністю відмовив у позові прокуратури, тим самим задовольнивши  апеляційну скаргу львівського обласного кооперативного міжгосподарського об’єднання по агропромисловому будівництву «Львівагропромбуд», який є забудовником вищевказаної земельної ділянки.

Виносячи таку постанову, Львівський апеляційний господарський суд не врахував обґрунтовані доводи прокурора та наявні у справі матеріали, що підтверджують незаконність надання вказаної земельної ділянки під скандальну забудову.

"З огляду на це, прокуратура Львівської області націлена принципово відстояти законність у цій справі та відновити порушені права мешканців прилеглих будинків, які потерпають від згаданої протиправної забудови", - заявили прокуратурі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ