Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Справу львівського анестезіолога повернули до суду

За касаційною скаргою прокуратури Львівської області скасували ухвалу про закриття кримінального провадження стосовно лікаря-анастезіолога. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ за результатами розгляду касаційної скарги прокуратури області скасував ухвалу апеляційного суду Львівської області від 26.04.2016 року, якою кримінальне провадження стосовно лікаря- анастезіолога однієї з лікарень Львівської області закрито через відсутність в його діянні складу кримінального правопорушення.

Зазначимо, що вказаний медик обвинувачується за ч.1 ст. 140 КК України, а саме в тому, що він, несучи персональну відповідальність як лікуючий лікар за проведення обстеження, лікування та спостереження за хворим, призначив йому ряд медичних препаратів, медикаментозний вплив яких виражається у седативній дії, внаслідок чого наступила зупинка дихальної та серцевої діяльності, а через проведені лікарем несвоєчасні реанімаційні заходи хворий помер.

На даний час призначено новий розгляд у суді апеляційної інстанції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ