Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спроби Садового повернути до Львова евакуатори незаконні – ГО „Рідне місто”

Громадська організація „Рідне місто” розцінює спроби Андрія Садового повернути евакуатори на дороги Львова як протизаконні. У час економічної кризи, коли витрати львів’ян дуже часто перевищують доходи, міська влада повинна думати про те, як полегшити життя городянам, а не „здирати” з них додаткові гроші, – повідомили в прес-службі організації.

 

Заявою про повернення евакуаторів на дороги Львова А.Садовий вкотре поставив власний зиск вище від інтересів львів’ян! Як можна говорити про повернення евакуаторів, коли у місті немає належної кількості місць для паркування? Про їх будівництво міські чиновники тільки говорять, але реально справа не зрушила з місця і досі, – стверджують у ГО „Рідне місто”.

 

Перш ніж повертати евакуатори на вулиці, треба забезпечити львівських водіїв місцями для паркування, нарешті збудувати обіцяні паркінги, організувати їхню роботу. Інакше робота евакуаторів буде черговою корупційною схемою, яка діятиме у місті.

 

Свого часу ДАІ підвищило штрафи за порушення. Спочатку порушників було менше, а потім знову „налагодилася корупційна схема” і вчергове розпочалось наповнення кишень конкретних людей, а не державного бюджету. З поверненням евакуаторів відбудеться таке ж „обдирання” львів”ян. Вважаємо недопустим наповнення місцевого бюджету за рахунок незаконних стягнень з мешканців міста шляхом вилучення їхнього майна.

 

У центрі Львова залишити машину просто ніде. Водій виходить, залишає авто і тут як тут зявляється евакуатор, який забирає автівку. Такі дії зі сторони місцевої влади є знущанням, як психологічним, оскільки власник не знає, що з машиною, так і фінансовим - забрати машину зі штрафмайданчика несе великі витрати. Тим більше, що евакуатори  зазвичай забирали машини простих львівян. Натомість „мерседеси” і „лексуси” можновладців неодноразово блокували рух транспорту, а зі сторони евакуаційних бригад щодо них не вчинялись жодні дії.

 

ГО „Рідне місто” вважає, що спершу у місті слід створити елементарні умови для паркування автотранспорту, і тільки потім відновлювати роботу евакуаторів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ