Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

США не стоятимуть осторонь, поки Асад і путінська Росія вбивають невинних сирійців, - Маккейн

Сенатор-республіканець Джон Маккейн підтримав Дональда Трампа і Збройні сили США які завдали удару по військовій базі урядовий військ в Сирії.

«Я вітаю майстерність і професіоналізм збройних сил США, які здійснили удари сьогодні ввечері в Сирії. Діючи за наказом свого головнокомандувача, вони послали важливе повідомлення: Сполучені Штати більше не будуть стояти осторонь, коли Асад за сприяння та підбурювання путінської Росії, вбиває невинних сирійців з хімічної зброї і бом», - пише Маккейн.

Як зауважив впливовий сенатор , на відміну від попередньої адміністрації, президент Трамп перед поворотним моментом в Сирії вжив заходів, то ж він заслуговує на підтримку американського народу. 

Маккейн висловив сподівання, що спільно з союзниками США покладе край конфлікту в Сирії, і першим це повинні відчути повітряні сили Башара Асада, який відповідальний не тільки за останній напад із застосуванням хімічної зброї, але і численні звірства проти сирійського народу

«Ми також повинні посилити підтримку сирійської опозиції і встановити безпечні зони для вирішення тривалої гуманітарної кризи. Ми можемо і повинні продовжувати цю кампанію для досягнення остаточної поразки ІДІЛ», - наголосив Маккейн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ