Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Стало відоме ім’я вбитого на вул. Грекова

Гал-інфо стало відомо ім’я чоловіка, якого знайшли вбитим сьогодні, 25 вересня, на вул. Генерала Грекова. Це Родич Мар’ян Петрович.

Пошук в Інтернет-мережі за цим запитом видав посилання на новину на сайті Гал-інфо від 20 листопада 2013 року.

Текст був такого змісту:

«Безвісти зник родич Вови Морди

Як стало відомо Гал-інфо, безвісти зник член бригади кримінального авторитета Вови Морди, його родич Мар’ян Родич. Зареєстроване кримінальне провадження.

Як повідомили Гал-інфо у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, 18 листопада в Шевченківський райвідділ Львова звернулася 34-річна львів’янка, яка повідомила, що невідомі особи заволоділи автомобілем марки «Subaru», який належить її чоловіку. Відповідно, було відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що не повернувся додому і невідомо де перебуває чоловік заявниці.

За фактом зникнення людини 19 листопада було відкрито кримінальне провадження.

Зниклий чоловік - Родич Мар’ян Петрович, 48 років, уродженець Львова.

Правоохоронці просять усіх, хто має інформацію про можливе перебування згаданого чоловіка або володіє інформацію з приводу інциденту звертатися за телефоном 102».

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, у Львові на вул. Генерала Грекова в районі стадіону СКА знайшли мертвого чоловіка віком близько 40 років. За попередніми даними, його було вбито. Цю інформацію Гал-інфо підтвердила речник ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, інформація надійшла до міліції о 8.20: повідомив чоловік телефоном. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, виявила тіло і встановила, що чоловіка віком близько 40 років  дійсно було вбито.

Як стало відомо Гал-інфо, нападники були на автомобілі BMW. Завдавши кілька пострілів у жертву, вони залишили місце події.

На вул. Грекова зараз багато міліції, знайшли також гільзи. Вбивці залишили зброю.

Згодом надійшла інформація, що  автомобіль, на якому, ймовірно, втекли вбивці знайденого на вулиці Грекова чоловіка, потрапив у аварію. Про це повідомили на Варта1.

«Сьогодні 25.08.2015 о 8:30. Відбувся напад на при якому вбили людину на вул. Варшавська підозрювані побігли в сторону вул. П. Панча вдіті в камуфляжну форму», - йдеться в повідомленні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ