Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Stanford University оголосив стипендію для українців

У Стенфордському університеті відкрито стипендіальну програму для українців The Ukrainian Emerging Leaders Program, яку організовано Центром демократії, розвитку та верховенства права університету Стенфорд (CDDRL). Про це повідомляє Українська правда. Життя.

Стипендіальна програма у Стенфорді розрахована на рік і передбачена для трьох професіоналів з України, які приїдуть на навчання у вересні 2017-го року. Кожен з учасників зможе розраховувати на стипендію $ 70 тис.

Програма відкрита для людей, які працюють у політиці, експертів з права, лідерів громадянського суспільства та підприємців. Вона дозволить учасникам стати слухачами курсів університету та працювати над конкретними проектами, що будуть презентовані у фіналі. Учасники програми матимуть нагоду познайомитися та працювати з іншими інституціями по всьому кампусу, а також зі спільнотою Кремнієвої долини.

Учасників прийматиме Центр розвитку демократії та верховенства права (CDDRL), який є частиною інституту міжнародних відносин Freeman Spogli Institute (FSI).

Кандидатів буде відібрано на основі інформації про досягнення, внесок у професійну сферу та потенціалу запропонованого ними проекту. Університет оголосить про результати відбору вже у квітні.

Українську стипендіальну програму очолить філософ, політичний та економічний експерт Френсіс Фукуяма.

Організатори очікують, що завдяки відданості CDDRL принципам громадянського суспільства, глибокій експертизі FSI в регіоні та безпрецедентним дослідницьким можливостям Стенфорду програма сприятиме появі нового покоління самовідданих та ефективних лідерів.

Першими, хто повірив та підтримав проект, стали Western NIS Enterprise Fund, Святослав Вакарчук та Томаш Фіала.

Ознайомитись з критеріями конкурсного відбору, заповнити анкету та подати свою кандидатуру на отримання стипендії можна на офіційній сторінці програми. Подача заявок триває до 15 лютого 2017 року.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ