Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Старому Леву – 15 років!

Львівське видавництво відсвяткує ювілей у «родинному колі»: з читачами, письменниками, друзями та «ГИЧ Оркестром».

Найкращий подарунок до Дня народження – посмішки тих, кого любиш, - вважає Старий Лев. Тож на своє 15-річчя ВСЛ підготувало свято для усієї своєї великої родини: читачів, що підтримували усі ці роки, письменників та художників, завдяки яким львівські книжки знають і люблять по всьому світу, друзів, що вболівали за видавництво. На гостей чекає безліч майстер-класів для дорослих і малюків, розіграш суперпризів та подарунків, неймовірні знижки на книги, інтерактиви з письменниками, танці та забави з аніматорами, благочинний аукціон від авторів ВСЛ, пошта Старого Лева та святковий концерт. Завітайте на День народження Старого Лева 11 грудня з 12:00 по 18:00 у «Fest Republic» (Львів, вхід з вул. Заклинських, 43). У день свята від Порохової Вежі до місця проведення курсуватимуть безкоштовні автобуси. Вхід - вільний.

У свій 15-тий День народження Старий Лев даруватиме подарунки книгоманам, щоб розділити це свято з великою дружною читацькою родиною.Для усієї малечі і навіть для тих, кому далеко за 20, але в душі живе дитина - ігри, забави, співи та танці з аніматорами. Для тих, хто любить створювати красу руками – безліч цікавих майстер-класів. На допитливих читачів чекають зустрічі з письменниками та художниками видавництва... Під час свята діятиме «Пошта Старого Лева», де гості зможуть безкоштовно відправити книгу-подарунок в будь-який куточок України. Автори ВСЛ підготували багато цікавих лотів на благочинний аукціон, кожен з яких глядачі зможуть отримати, пожертвувавши книги на поповнення бібліотечних фондів Краматорської центральної міської бібліотеки для дітей.

І, звісно, кожен, хто завітає на святковий розпродаж, візьме участь у розіграші подарунків, серед яких подарункові сертифікати, сумки, календарі, арт-бук «Скриня» та мікроскоп!А на завершення свята глядачі почують виступ фантастичного, запального, невгамовного «ГИЧ Оркестру». До зустрічі на родинному святі «День народження Старого Лева»!

Програма "День народження Старого Лева"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ