Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Старосамбірський районний суд виправдав посадовця сервісного центру МВС

Старосамбірський районний суд Львівської області цьогоріч 2 листопада виніс виправдувальний вирок стосовно начальника територіального сервісного центру №4648 (на правах відділу м.Старий Самбір) Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області вважає цей вирок незаконним та таким, що підлягає скасуванню у зв’язку із неповнотою судового розгляду та невідповідністю висновків суду першої інстанції фактичним обставинам кримінального провадження.

Відтак, прокуратура Львівської області подала апеляційну скаргу до суду вищої інстанції.

Крім цього, заявник, який під час досудового розслідування повідомив про факт вимагання у нього неправомірної вигоди та сприяв викриттю злочинної діяльності зазначеного посадовця, у суді повністю змінив свої показання, створивши штучні докази стороні захисту та надав свідчення, які не відповідають зібраним матеріалам кримінального провадження.     

За цим фактом, слідчі прокуратури зареєстрували кримінальне провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.384 КК України (завідомо неправдиве показання у суді), досудове розслідування у якому триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ