Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартапи з України представлять на IT-виставці у Лас-Вегасі

Український павільйон на одній з найбільших світових технологічних виставок в Лас-Вегасі Consumer Electronics Show буде відкритий 10 січня о 22:00 за київським часом, - Укрінформ.

"Сьогодні о 22:00 за київським часом разом з UVCA та Western NIS Enterprise Fund відкриємо український павільйон на одній з найбільших світових технологічних виставок в Лас-Вегасі Consumer Electronics Show. Я радий бачити інноваційні українські компанії, що розвиваються відповідно до основних міжнародних трендів (штучний інтелект, віртуальна реальність, дрони тощо). Я вірю в ринок, приватну ініціативу, креативність і кропітку роботу. Саме це дозволило українським стартапам потрапити на цю виставку", - повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк.

Він переконаний, що наша країна має всі шанси стати одним з основних IT-центрів у Європі. 

"У нас є чудові стартапи, розвинена інфраструктура, висококваліфіковані фахівці та уряд, який розуміє необхідність створення кращих умов для бізнесу та готовий працювати над цим", - зазначив Данилюк.

Прогнози з розвитку ІТ-сектора в світі вражають: розмір світового Українські стартапи представлять на технологічній виставці у Лас-Вегасіринку в 2018 році досягне $3,7 трильйона, що на 4,3% більше, ніж у 2017 році ($3,5 трильйони). Країна, яка прагне до сучасної, диверсифікованої та стійкої економіки, має будувати її на основі інноваційних технологій, акцентував урядовець.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ