Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартувало голосування за нагородження почесними відзнаками міста

Львівська міська рада оголосила голосування за кандидатури для нагородження почесними відзнаками територіальної громади міста Львова. Мешканці міста мають можливість віддати свій голос за певну кандидатуру у званні «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста» та «Шляхетна львівська родина», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Голосування триватиме на сайті міської ради www.city-adm.lviv.ua до 14 квітня. Відтак, на День міста Львова відбудеться урочисте зібрання, під час якого оголосять «Почесного громадянина Львова», «Почесну родину», «Львів’янина року».

Голосування проводиться за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/lmr/awards

Переможець голосування на веб-порталі міської ради отримає один голос на засідання комісії з відзнак.

Цього року серед претендентів є:

На звання «Почесний громадянин міста» претендують: Коваль Омелян Васильович, Криса Олег Васильович, Маринович Мирослав Франкович, Пилипенко Олег Владиславович, Резвий Павло Дмитрович.

На звання «Львів’янин року»: Долгова Катерина Валеріївна, Мисько Христина Мирославівна, Погранична Христина.

На звання «Шляхетна львівська родина» претендують: подружжя Савельєвих, родина Жеплинських, родина Федиків, родина Шпіцерів.

Нагородження почесними відзнаками територіальної громади міста Львова проводиться відповідно до ухвали міської ради. Підставою для розгляду міською радою питання про нагородження почесними відзнаками територіальної громади міста Львова є рішення комісії міської ради у справах відзнак.

Звання «Почесний громадянин міста Львова» є свідченням офіційного визнання заслуг перед містом, львівською громадою та видатного внеску у розвиток економіки, науки, культури, соціальної сфери, а також у підвищенні авторитету міста Львова на державному і міжнародному рівнях.

Звання надається за тривалі зусилля, що увінчалися вагомим успіхом на користь міста і його мешканців, сприяли підняттю престижу міста Львова. Званням можуть бути нагороджені громадяни України та іноземці, з метою морального стимулювання їх діяльності і засвідчення видатних особистих досягнень.

Звання «Львів’янин року» є свідченням офіційного визнання заслуг перед містом, львівською громадою та видатного внеску у розвиток економіки, науки, культури, соціальної сфери, а також у підвищенні авторитету міста Львова на державному і міжнародному рівнях.

Звання надається за тривалі зусилля, що увінчалися певним успіхом на користь міста і його мешканців або за разовий вчинок, який сприяв підняттю престижу міста Львова. Званням можуть бути нагороджені громадяни України та іноземці, з метою морального стимулювання їх діяльності і засвідчення видатних особистих досягнень.

Як правило, званням «Львів’янин року» нагороджуються мешканці міста Львова.

Звання «Шляхетна львівська родина» є свідченням офіційного визнання заслуг представників родини перед містом, львівською громадою та видатного внеску у розвиток економіки, науки, культури, соціальної сфери, а також у підвищенні авторитету міста Львова на державному і міжнародному рівнях.

Звання надається за тривалі зусилля, що увінчалися певним успіхом на користь міста і його мешканців, сприяли підняттю престижу міста Львова.

Званням «Шляхетна львівська родина» можуть бути нагороджені представники львівських родин, які своєю діяльністю зберігають, продовжують та утверджують традиції попередніх поколінь, з метою морального стимулювання їх діяльності і засвідчення видатних особистих досягнень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ