Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Статегію реформування "Укразалізниці" до 2021 року треба ще допрацювати, - Бальчун

Вчора, 29 березня, в управлінні "Укразалізниці" відбулось обговорення з приводу стратегії реформування "Укрзалізниці" до 2021 року. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Вольцех Бальчун, голова правління ПАТ «Укрзалізниця».
Polskie Radio

Вольцех Бальчун висловив необхідність ще допрацювати цей документ.

"Така масштабна робота вимагає скоординованих зусиль усіх членів правління та вертикалей, за які вони відповідають. Стратегічні цілі реформи визначено, обрано інструменти їх досягнення. Маємо попрацювати над термінами та дедлайнами.  Хотів би, щоб зробили це швидко, за тиждень бажано побачити вдосконалений варіант, який можна було б представити уряду і громадськості.

Кілька слів по суті. Виходимо з того, що Укрзалізниця є ключовим стратегічним активом держави. Стратегічна мета реформи – підвищення фінансово-економічної стабільності за рахунок стійкого розвитку, росту доходності і рентабельності бізнесу. Основним напрямком реформування є перехід до вертикально інтегрованої структури. Цільова бізнес-модель будуватиметься на п’яти бізнес-вертикалях. Зокрема це: вантажні перевезення і логістика, пасажирські перевезення, інфраструктура, послуги тяги, виробництво та сервіс", - написав голова правління ПАТ «Укрзалізниця».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ