Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сто львівських студентів хочуть позмагатися у першому в Україні конкурсі „Студент року”

До Міжнародного дня студента (17 листопада) цьогоріч у регіонах України вперше відбудуться етапи загальнонаціонального конкурсу "Студент року-2007". У Львові на участь в конкурсі подали заявки майже сто студентів. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив керівник регіонального комітету Всеукраїнського конкурсу „Студент року” Мирослав Брегман.
  Змагаючись за право називатись найкращим студентом країни, учасникам Всеукраїнського конкурсу «Студент року» доведеться продемонструвати інтелект, кмітливість, почуття гумору й інші здібності. „Спочатку в усіх університетах проведуть конкурс, потім переможці з кожного вищого навчального закладу будуть змагатися між собою. Ми намагатимемося залучити якомога більшу кількість студентів, але на фінальний конкурс до Києва 25 лютого поїде один представник від Львівщини”, – розповів Мирослав Брегман.
До 17 листопада, Дня Студента, у регіонах України, визначаться переможці регіональних етапів конкурсу, які будуть захищати честь своєї альма-матер перед усією країною. Ім’я переможця Першого Всеукраїнського конкурсу «Студент року» стане відомим у 2008 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ