Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сторожовий страус запорізької пенсіонерки лікує від алкоголізму

На Запоріжжі пенсіонерка завела сторожового страуса, – повідомила видання «Лайк»

Пенсіонерка вирішила розводити заморських птахів просто на власному подвір'ї. Жінка каже, що доглядати за ними зовсім не складно, та ще й заробити на цьому можна - одне яйце коштує до 300 гривень.

А ще страус цілком може замінити охоронця - свої обов'язки гігантський птах на прізвисько Жужа виконує навіть краще, ніж сторожовий пес, незважаючи на ще зовсім молодий вік - 15 місяців.

"Якщо вже стемніло, то ніхто не зайде. Одного разу одному дядькові погано було. Напевно, перепив, схилився на парканчик. А Жужа тихенько підійшов до нього, і дивиться. Чоловік як підняв очі, каже - мати Божа! Це мабуть білочка, кидаю пити! " –розповіла власниця страуса.

Жужа невибагливий. У його раціоні – борщ, каша, висівки і до 4-х кілограмів трави щодня. Але найбільше Жужа любить звичайний хліб. Буханець хліба він з'їдає за 5 хвилин, але їсть тільки білий.

Жужі господарі купили наречену. Маленькій Доні лише три місяці. Жужа поки відноситься до Доні стримано. Ще молодий - йому більше подобається бігати і танцювати.

Яєць в господарстві Любові Петрівни немає - тільки курячі. Нестися Доня почне років через три. Але замовлення вже є. Дзвонять і з інкубаторів, і з ресторанів. Обіцяють платити до 300 гривень за яйце. А от пропозиції здати своїх вихованців на м'ясо пенсіонерка відразу відкидає. І навіть почала вчити Жужу команді "Фас".

like.lb.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ