Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стосовно того, чи буде мітинг з приводу святкування другої річниці Майдану, - питання відкрите – Тарас Стецьків

«Щодо святкування другої річниці Помаранчевої революції я можу сказати, що чотири польові командири Майдану збиралися і обговорювали, якою буде наша позиція», – зазначив у коментарі “Гал-info” радник Президента України, у минулому - один з комендантів помаранчевого Майдану Тарас Стецьків. 
 Стецьків наголосив, що «зараз ми ще не виробили чіткої позиції стосовно святкування, але ми обов’язково матимемо, що сказати. Помаранчеві програли все, що могли, тому зараз не до святкувань. Стосовно, того чи буде мітинг з приводу святкування, питання відкрите».
 «Я особисто знаю, що Роман Безсмертний виступає з подібною ініціативно і кажуть, що він звертався в Секретаріат Президента, але як радник Президента я ніяких звернень не бачив. Також з такою ініціативою виступають БЮТ спільно з «Порою», але офіційної позиції і сценарію святкування вони також не представили. Можу зазначити одне, що помаранчевим комендантам Майдану буде що сказати, незважаючи на те розчарування, яке є зараз у суспільстві», – сказав він. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ