Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Страшна ДТП на Київщині - 3 людей загинуло, ще 5 постраждали

Дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками сталася вчора, 23 червня, о 20.20 хвилин, на 77 км автодороги Київ-Харків, на контрольному посту «Березань» Баришівського району. Внаслідок аварії загинули 3 людей, ще 5 постраждали, серед них працівник поліції. Про це Гал-інфо повідомили у ГУ НП у Київської області.

ГУ НП у Київській області

За попередньою інформацією, 49-річний водій керуючи автомобілем «Opel Combo» рухаючись у напрямку міста Харків, зупинився на узбіччі дороги біля КП «Березань», аби дізнатися напрямок дороги у працівника поліції. Через якусь мить в іномарку на швидкості врізався автомобіль «Skoda Ockavia», який і скоїв наїзд на правоохоронця. За кермом «Skoda» знаходився 34-річний мешканець Київської області.

Внаслідок ДТП водій «Skoda Ockavia» та два його пасажири загинули на місці пригоди, ще один пасажир доставлений у реанімацію. Також до медичного закладу доставили водія автомобіля «Opel Combo» та двох його пасажирок. 

ГУ НП у Київській області

Працівника поліції госпіталізовано з діагнозом - рвана рана обличчя та забиття стегна.

На даний час правоохоронці з’ясовують всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ