Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Страйк в театрі ім. Лесі Українки: створено три спеціальні комісії

Триває страйк в стінах Львівського театру ім. Лесі Українки. На цей час створено три спеціальні комісії. Повідомила прес-секретар театру Ольга Довгань-Левицька в коментарі для Гал-Інфо.
фото - zik.ua

"За ініціативи Львівської міської ради створено три комісії, які перевірять фінансову складову, адміністративне управління та трудові рішення. В разі виявлення будь-яких порушень будуть ухвалені відповідні рішення. Сьогодні в театрі вже перебувають представники цих  комісій, які ретельно перевіряють усі аспекти роботи театру. Сьогодні ж о 17.00 відбудеться перше засідання комісії. Щодо кінцевого терміну їхнього перебування у театрі - це поки що невідомо", – повідомила в коментарі Ольга Довгань-Левицька.

Також, за словами Ольги Довгань-Левицької, на цей час всі є працевлаштовані, нікого не звільнили.

Ще вона додала, що це не був страйк, а просто саботаж, коли актори ввірвались до кабінету директора і почали його виганяти, а також захопили адмінбудівлю, що є просто неприпустимо.

Нагадаємо, що 20 червня під час вистави "Дівка" колектив Львівського драматичного театру імені Лесі Українки висловив недовіру директору театру Олексію Коломійцеву  через підозру у фінансових махінацій та перевищення посадових обов’язків.

Колектив заявив, що оголошує страйк, артисти захопили самовільно будівлю театру, але згодом звільнили її.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ