Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сцена Євробачення-2017 повністю готова

Як повідомили в прес-службі телеканалу UA:Перший, будівництво сцени Євробачення-2017 повністю завершене. Завтра на ній проводитимуться технічні репетиції статистів, під час яких працюватимуть усі телекамери, світлове, звукове та відеообладнання.

Про це сьогодні, 19 квітня, під час прес-брифінгу на головній арені цьогорічного пісенного конкурсу – Міжнародному виставковому центрі – розповіли виконавчий продюсер Павло Грицак, директор з виробництва Ола Мельциг, продюсер конкурсної частини Крістер Бйоркман, креативний директор Церемонії відкриття та події Червоної доріжки Сергій Проскурня. Модератором був офіційний речник Євробачення-2017 – Павло Шилько.

"Усі будівельно-монтажні роботи для сцени завершені. Зараз ми очікуємо на реквізит від кількох країн-учасниць. Це маленькі, але надзвичайно важливі деталі і для делегацій, і власне для телевізійного шоу. Вже зовсім скоро розпочнуться репетиції зі статистами для перших трьох країн-учасниць", – зазначив виконавчий продюсер Євробачення-2017 Павло Грицак.

Директор з виробництва Євробачення-2017 Ола Мельциг розповів про обсяги проведених за останні кілька тижнів робіт, а також про те, що у МВЦ щоночі працює команда, яка програмує освітлювальні прилади та відеооформлення для пісень всіх 42 конкурсантів. І цієї ночі буде завершено програмування останніх 9 номерів.

"Завтра буде надзвичайно важливий день, і ми з радістю на нього чекаємо. Вперше усі технології запрацюють як одне ціле. Уже повністю готова основна сцена і сцена Б, а також усе освітлювальне, звукове та відеообладнання. На місці розташовано 20 камер. І завтра ми все зведемо, аби пересвідчитися, що все працює належним чином", – зазначив Ола Мельциг.

Під час прес-брифінгу продюсер конкурсної частини шоу Євробачення-2017 Крістер Бйоркман оголосив імена артистів, які виступатимуть в інтервал-актах фінального шоу.

"У всіх трьох шоу ми прагнемо представити Україну як прогресивну країну. Хочемо показати номери, які поєднуватимуть у собі традиції та сучасність. Наприклад, у фіналі ви побачите двох героїнь – Руслану, яку ми добре знаємо, й Джамалу, через яку ми зібралися тут. А також всесвітньо відому супер-зірку ONUKA, яка виступатиме разом з оркестром НАОНІ. Будуть ще зірки у півфіналах, але їхні імена ми поки не називатимемо, хочемо зберегти інтригу. Ми всією душею сподіваємося, що представимо такі шоу, якими пишатиметься кожен українець", – розповів Крістер Бйоркман.

Креативний директор Церемонії відкриття та події Червоної доріжки Сергій Проскурня розповів, що локація перед Маріїнським палацом, яка обрана для проведення Червоної доріжки, є найкращим місцем для цієї події. Він сказав: "Маріїнський палац є перлиною світового значення. Там фантастичний краєвид, картинка для ефіру буде просто суперова. Усі види міста стануть прекрасним елементом церемонії".

Наприкінці заходу Крістер Бйоркман додав: "Будь ласка, передавайте знайомим і закликайте їх приходити на всі шоу Євробачення, включаючи неефірні концерти. Настільки рідко трапляється нагода бути свідком такої видовищній події, що варто скористатися цим шансом. Отож приходьте подивитися шоу, які ми підготували".

Нагадаємо, що Євробачення-2017 проходитиме в Україні в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Церемонія відкриття пісенного конкурсу (#OpeningCeremony) відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі "Парковий", Червона доріжка (#RedCarpet) – того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб (#Euroclub) діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення (#EurovisionVillage) працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ