Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

СЦКК: Ворог продовжує застосовувати важке заборонене озброєння

Незважаючи на взяті на себе зобов’язання під час Мінських домовленостей, незаконні збройні формування ОРДЛО неодноразово протягом останньої доби застосовували заборонену зброю на Маріупольському та Луганському напрямках. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Так, вчора 03 травня противником по населеному пункту Широкине було застосовано 122 міліметрову легку переносну реактивну систему «Партизан» – 2 постріли та стрілецьку зброю. На щастя жертв серед мирного населення немає.

Сьогодні, близько 06.40 незаконними збройними формуваннями ОРЛО, на Луганському напрямку по позиціях Збройних Сил України поблизу населеного пункту Попасна було застосовано артилерію калібром 122 міліметри та 120-міліметрові міномети.

За попередніми даними поранених і загиблих немає.

Такі дії незаконних збройних формувань ОРДЛО свідчать про грубі порушення та про відверте небажання дотримуватись взятих на себе зобов’язань в рамках Тристоронньої контактної групи, свідоме планування та здійснення терористичних актів проти мирного населення та провокацій проти військовослужбовців Збройних Сил України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ