Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студенти Української академії друкарства на один день стануть керівниками ВНЗ

Цього року по-особливому святкуватимуть свій «професійний» день студенти Української академії друкарства. 17 листопада вони отримають унікальну нагоду покерувати навчальним закладом, адже на робочих місцях ректора, проректорів, деканів, завідуючих кафедрами та іншої адміністрації вишу будуть студенти – повідомляє студентська рада Української академії друкарства.

Також майбутні поліграфісти та книговидавці проведуть флеш-моб з читання книжок: на великій перерві на площі перед академією студенти і викладачі протягом п’яти хвилин одночасно їх читатимуть.

Викладачі та студенти влаштують на перерві ігри з такого виду спорту як «Frisbee». В академії проведуть «Парад шпаргалок»: в холі академії будуть виставлені шпаргалки, які конфісковані у студентів.

Представники Студентської ради академії влаштують «чаювання»: на перервах в їдальні студентів пригощатимуть смачним чаєм. Як повідомив голова Студентської ради академії Володимир Місяйло, таке чаювання має на меті пропагувати святкувати День студента не вживанням спиртних напоїв, а продемонструвати, що є багато інших способів весело та цікаво проводити час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ