Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студенти звинувачують свого мера Христину Паньків у роботі на піар Садового

Днями відбулось чергове нехтування думкою студентів Львова. Переобрано підставного студентського мера, який знову буде обслуговувати приватні інтереси Садового і знову не зробить нічого для студентства. «Студенти за справедливість» і надалі будуть боротись за прямі вибори студентського мера, – повідомили в організації.

 

«24 листопада 2009 року, у дзеркальній залі ЛНУ ім. І.Франка обрали студентського мера. Цю посаду знову обійняла Христина Паньків, студентка Львівської Політехніки. Ці вибори вкотре показали, що до думки більшості студентства не прислухаються. Студентського мера, як завжди, обирало лише два десятки студентів з різних вузів (здебільшого – представники профкомів), проігнорувавши позицію  ініціативної групи студентів „Студенти за справедливість”, які виступали і будуть виступати за обрання студентського мера прямим голосуванням, яке б дало усім студентам можливість у повній мірі реалізувати своє право бути почутим і реально впливати на владу», – вважають «Студенти за справедливість».

 

«На жаль, студентський мер та Студентська Рада загалом, за минулий рік нічого не зробила для покращення життя студентів. Головними недоліками, на нашу думку, є те, що більшість студентства Львова взагалі не знають про існування такого органу студентського самоврядування  і що окрім проектів, на яких піарилась міська влада, реальних проектів, які б цікавили студентів, було обмаль.

 

„Студенти за справедливість” і далі будуть продовжувати інформаційно-розяснювальну роботу, яку розпочали ще місяць тому. Основним завданням, якої є донести до відома усіх студентів, що вони не є маріонеткою в руках міської влади, зокрема  А. Садового. Студентство не вірить порожнім обіцянкам і не дасть себе і далі обманювати. Студенти і далі будуть відстоювати свої права та інтереси, прагнуть обрати по-справжньому студентського мера, який б став альтернативою чинному та забезпечив їм усі права», – йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ