Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Створення умов для людей з особливими потребами при проектуванні cпоруд будівельникам нічого не коштуватиме – Олекса Луців

„Заяви міського голови Андрія Садового щодо обов’язкової наявності умов пересування людей з особливими потребами є цілком справедливими”, - зазначив  “Гал-info” президент ВАТ „Галбуд” Олекса Луців.
 „Я на всі сто відсотків підтримую позицію міського голови. Ми можемо створити спеціальні умови для пересування людей з особливими потребами. Зазначу, що для нас це не становитиме проблеми і не коштуватиме нам зайвих грошей. Єдине, що це потрібно передбачати в проекті будинку, до його будівництва. Як запроектують, так будемо будувати”, - розповів Олекса Луців.
Нагадаємо, що заслухавши інформацію про результати громадських слухань про виконання “Програми створення у місті Львові універсального доступного середовища для людей з особливими потребами”, які відбулися учора у приміщенні Залізничної районної адміністрації, міський голова Андрій Садовий заявив, що в експлуатацію у Львові прийматимуть лише ті  будинки, які доступні для людей з особливими потребами. Також він наголосив, що від сьогодні під час прийняття в експлуатацію будівель громадського значення до складу робочих комісій будуть включені начальник управління праці та соціального захисту Львівської міської ради Наталія Федорович, голова правління Фонду реабілітації інвалідів на Львівщині Ярослав Грибальський (за згодою), член постійної комісії Львівської міськради з питань медицини, освіти, науки і соціального захисту, депутат Львівської міськради Микола Сварник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ