Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Стихія знеструмила Жовкву

22 серпня ввечері сильні грози призвели до того, що було знеструмлено 4 повітряні лінії електропередачі напругою 10 кВ у Жовківському районі електромереж (Львівська область). Зокрема, без струму залишилось 97 трансформаторних підстанцій, 8 населених пунктів повністю та 4 частково. В тому числі, частково нема електропостачання у місті Жовкві. Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Станом на 8.00 23 серпня у Жовківському районі залишаються знеструмленими 66 трансформаторних підстанцій, 6 населених пунктів повністю та 4 частково, в тому числі частково місто Жовква.

Крім того, негода призвела до збою в електропостачанні Турківського району. Зокрема, станом на 8.00 23 серпня внаслідок грози в Турківському районі знеструмлено 1 повітряну лінію електропередачі 10кВ, 12 трансформаторних підстанцій, 3 населені пункти повністю.

Ліквідація наслідків стихії продовжується.

ПАТ „Львівобленерго” звертається до мешканців Львівщини — будьте уважними та обережними! Якщо Ви побачили обірваний провід лінії електропередачі, необхідно: - не наближатися до обірваного проводу на відстань до 8 метрів, аби не бути ураженим електричним струмом; - організувати охорону місця, де є обірваний провід до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ „Львівобленерго”; - терміново повідомити ПАТ „Львівобленерго” за телефоном (032) 239-24-55, 239-20-05 та 15-68 якщо це сталося у місті Львові, або диспетчерські служби районів електричних мереж, якщо це сталося в районі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ