Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стипендії від ВАТ “Львівобленерго” отримуватимуть ще 7 студентів

13 листопада цього року стипендіатами ВАТ “Львівобленерго” стали ще 7 студентів Інституту енергетики та систем керування Національного університету “Львівська політехніка”, -- повідомили у іідділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

ВАТ “Львівобленерго” з 2002 року призначає стипендії студентам 5-6 курсів вищих навчальних закладів. Цьогоріч у відборі взяли участь 29 студентів, у яких середній бал був не менше 71. Визначала стипендіатів фахова комісія, до якої ввійшли представники Інституту енергетики та систем керування й керівники Товариства за основними напрямками діяльності — технічним і маркетинговим.

Атестаційна комісія обрала 7 найкращих студентів - стипендіатів. Двоє з них вже працюють у Товаристві — Марія Кіліман, технік виробничо-технічної групи Пустомитівського РЕМу та Олег Кобрин, електромонтер кабельних ліній Галицького РЕМ-2 Львівських міських електромереж.

За увесь час співпраці ВАТ “Львівобленерго” з Інститутом енергетики та систем керування НУ “Львівська політехніка” іменні стипендії отримали 53 студенти, 43 із них сьогодні працює на інженерних посадах в Товаристві. Також вже є і керівники: Мар’ян Кушнір — один з перших стипендіатів 2002 року, сьогодні працює головним інженером Перемишлянського РЕМ.

ВАТ “Львівобленерго” – енергопостачальна організація, що забезпечує електроенергією 932 332 споживачів м. Львова та Львівської області.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ