Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стипендію Президента України отримали львівський спортсмен Ігор Засядкович та його тренер з дзюдо

Львівським діячам фізичної культури призначили державні стипендії відповідно до розпорядження Президента України. Про це повідомляє прес-служба Президента України.
Розпорядження «Про призначення державних стипендій видатним діячам фізичної культури і спорту» та «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із паралімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів» Президент України Віктор Ющенко підписав першого листопада. Згідно із розпорядженнями, державні стипендії призначили двом заслуженим майстрам спорту зі Львова, ще дві Президентські стипендії призначили молодому спортсменові-параолімпійцю та його тренерові з Львівської області.
Згідно з розпорядженням «Про призначення державних стипендій видатним діячам фізичної культури і спорту» державні стипендії призначили майстру спорту міжнародного класу СРСР, заслуженому майстру спорту СРСР із стендової стрільби львів’янину Володимиру Зименку та майстру спорту СРСР з велосипедного спорту, заслуженому тренеру УРСР, львів’янину Ігореві Прядкіну.
Відповідно до розпорядженням «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів із параолімпійських і дефлімпійських видів спорту та їх тренерів» стипендію Президента України у розмірі 6 тисяч гривень призначили срібному призерові Чемпіонату світу 2007 року з дзюдо Ігорю Засядковичу та тренеру збірної команди України з дзюдо, тренеру срібного призера Чемпіонату світу 2007 року з дзюдо Ігоря Засядковича Олександру Бавшину, що з Львівщини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ