Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд не відпустив Гольця під домашній арешт

Учора, 29 листопада, суд відхилив апеляційну скаргу начальника управління ЖКГ Львівської міськради Юрія Гольця, якого 17 листопада затримали на хабарі у 80 тис грн., і залишив його під вартою. Про це сьогодні, 30 листопада, в коментарі Гал-інфо розповіла помічниця начальника ГУ СБУ Львівщини по взаємодії з громадськістю Мирослава Клячківська.
Фото - СБУ у Львівській області.

«Суд залишив без змін рішення Шевченківського районного суду. Сторона захисту просила змінити міру запобіжного заходу на домашній арешт. Оскільки суд апеляцію не підтримав Юрій Голець продовжує перебувати під вартою», - сказала Мирослава Клячківська.

Нагадаємо, що 19 листопада Шевченківський суд Львова визначив міру запобіжного заходу для Юрія Гольця - утримування під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 2 мільйони гривень.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 17 листопада співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарництві Юрія Гольця.

Правоохоронці встановили, що чиновник регулярно отримував "відкат" від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста.

Співробітники спецслужби з’ясували, що за вже укладені угоди на майже два мільйони гривень посадовець вимагав 5-8 % від суми залежно від різновиду робіт. Задокументовано також домовленість начальника управління з бізнесменами посприяти підписанню нових договорів на вісім мільйонів гривень.

Оперативники СБ України затримали чиновника у центрі Львову під час отримання чергової частини хабара у розмірі вісімдесят тисяч гривень.

Нагадаємо, що Юрій Голець також є підозрюваним у справі  трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Однак 1 листопада суд відпустив його під особисті гарантії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ