Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд повернув комроти "Беркута" на роботу на прохання київської міліції

Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури пояснило, чому фігурант справи про розгін Майдану, командир 3-ї роти "Беркута" Євген Антонов досі служить у міліції, - Лівий берег.

Як з'ясувалося, повернути його на посаду суд попросив 30 квітня 2015 року заступник командира з кадрового забезпечення полку міліції громадської безпеки особливого призначення ГУМВС України в Києві, підполковник міліції Олег Янишевський. Янишевський - також фігурант кримінальної справи, його заарештували 28 червня 2015 року.

Управління спецрозслідувань ГПУ у своєму фейсбуці оприлюднило лист Янишевського на адресу суду з відповідним проханням.

 

ЧОМУ «БЕРКУТ» ДОСІ ЛІТАЄУ ЗМІ неодноразово поширювалася інформація про те, що командир оперативної роти № 3 полку мілі...

Posted by Управління спеціальних розслідувань ГПУ on 22 жовтня 2015 р.

При цьому в ГПУ наголошують, що клопотали про усунення Антонова з посади, однак суд прокурорам у цьому відмовив. Прокуратура оскаржила це рішення, але програла. Саме під час розгляду апеляції суд отримав звернення Янишевського.

"Чи взяла апеляційна інстанція до уваги зміст цього звернення - невідомо, однак за результатами розгляду справи залишила рішення судді без змін, а апеляційну скаргу - без задоволення", - повідомляють у ГПУ.

Наразі судовий розгляд у кримінальному провадженні щодо Антонова триває.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ