Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд повернув Львову приміщення на вул. Замковій, 9

Об’єкт на вул. Замковій, 9 площею 175,7 кв. м., який торік незаконно вибув з комунальної власності, повернули через суд. Судове провадження у справі тривало з серпня до жовтня 2017, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на начальника управління комунальної власності ЛМР Інну Свистун.

«Це вже друге повернуте громаді приміщення із тих, які незаконно привласнили шахраї. Це приміщення знаходиться на вул. Замковій, 9, площею 175,7 кв. м.  9 жовтня 2017 року рішення в користь законного власника – територіальної громади м. Львова прийняв суддя Господарського суду Львівської області Манюк П.Т., визнавши, що вибуття майна з комунальної власності відбулося поза волею територіальної громади, і ці приміщення підлягають витребуванню в ПП «К.Р.О.К.-7».

Суд встановив, що ПП «К.Р.О.К.-7» зареєструвало право приватної власності на підставі Розпорядження Галицької адміністрації від 12.03.2001 № 201. Проте, згідно інформації наданою адміністрацією, таке розпорядження не видавалося, як  і не видавалося реєстраційне посвідчення ОКП ЛОР «БТІ та ЕО». Відповідно, було здійснено незаконне привласнення комунального майна», - розповіла начальник управління комунальної власності міста Інна Свистун.

Нагадаємо, нещодавно місту повернули викрадене приміщення на вул. Старознесенській, 194, площею 104,6 кв.м.

Зазначимо, що в кінці минулого року управління комунальної власності ЛМР виявило понад 30 комунальних приміщень, які були незаконно відчужені за період 2015 – 2017 років. З них 22  об’єкти зареєстровані за злочинною групою Малькова-Сандул. Решта 11 об’єктів вибули в процесі дій інших осіб.  Згодом на 24 приміщення було накладено арешт. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ