Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд розпочав допит Яценюка у справі про держзраду Януковича

Оболонський районний суд Києва розпочав допит як свідка екс-прем’єра Арсенія Яценюка у кримінальному провадженні за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді, передає кореспондент УНН.

На початку судового засідання Яценюк зазначив суду, що “не має жодних підстав давати неправдиві свідчення щодо Януковича”.

Він уточнив, що вперше зустрівся з Януковичем, коли той був прем'єр-міністро України, а він обіймав посаду в.о. голови НБУ.

Як повідомляв УНН, 6 грудня Оболонський районний суд Києва продовжив розгляд кримінального провадження за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича у державній зраді.

Нагадаємо, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив повідомлення про підозру у відеорежимі екс-президенту України В.Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою вчинення зміни меж території держкордону України та ведення агресивної війни. Тобто злочинів, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ