Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд розпочав засідання щодо обрання запобіжного заходу заступнику міністра оборони України

Солом'янський суд міста Києва розпочав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу заступнику міністра оборони України Ігорю Павловському, передає кореспондент УНН.

Судове засідання проходить під головуванням судді Солом'янського суду міста Києва Владлени Назаренко.

Нагадаємо, що 11 жовтня національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили корупційну схему з розтрати державних коштів у сумі понад 149 мільйонів гривень під час закупівлі палива для Міністерства оборони України, серед затриманих - заступник міністра Ігор Павловський.

Також було затримано директора департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства оборони.

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура заявили, що викрили корупційну схему щодо розтрати державних коштів в сумі понад 149 млн гривень при закупівлі палива для Міністерства оборони України.

Серед затриманих у справі - заступник міністра.

Як з'ясували ЗМІ мова про тендер, який в квітні минулого року виграло ТОВ "Трейд Коммодіті". У компанії вже відреагували на заяви НАБУ і назвали звинувачення в корупції безпідставними.

"Ми категорично не згодні з думкою слідства і звинувачення в корупції вважаємо вкрай необгрунтованими. З метою пошуку істини "Трейд Коммодіті" має намір ініціювати публічну дискусію із залученням експертів і учасників паливного ринку", - повідомили в компанії, відзначивши, що всі їх дії щодо тендеру відбувалися виключно в рамках правового поля.

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ