Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд відмовив Пісному у задоволенні позову проти Парасюка

Рішенням Жовківського районного суду Василю Пісному відмовлено у задоволенні позову про захист його честі і гідності а також у відшкодуванні моральної шкоди. Рішення суду на своїй сторінці у Фейсбук оприлюднив координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик.

Пісний пішов в жопу.

Опубліковано Oleh Radyk 17 лютого 2016 р.

Нагадаємо, торік, 19 листопада, під час засідання антикорупційного комітету позафракційний народний депутат Володимир Парасюк вдарив заступника керівника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василя Пісного. Спершу між ними виникла словесна сутичка, а згодом Парасюк підійшов до Пісного і вдарив його ногою в голову. Нардеп розлютився на слова Пісного, який заявив, що зробив для Євромайдану більше, ніж Парасюк.

Згодом Пісний написав заяву в ГПУ про нанесення йому тілесних ушкоджень нардепом, а також звернувся до суду з позовом про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування неправдивих відомостей і з вимогою відшкодування моральної шкоди. Прес-служба нардепа повідомила, що сума морального відшкодування мала б сягати 100 тис. грн.

Василь Пісний має право в 10-деннйи термін оскаржити рішення суду. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ