Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд відпустив на поруки помічника нардепа-радикала

Печерський райсуд Києва відпустив Олексія Бевзюка - помічника-консультанта народного депутата Олексія Кириченка - на поруки п'ятьох депутатів від фракції Радикальної партії Олега Ляшка. Про це сам Бевзюк повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Суддя Печерського районного суду ухвалила рішення про обрання мені запобіжного заходу - особисте зобов'язання та поруки народних депутатів Олексія Кириченка, Андрія Лозового, Ігоря Мосійчука, Дмитра Лінька, Тетяни Юзькової”, - написав він.

Як повідомлялося, у січні правоохоронці затримали помічника народного депутата від Радикальної партії за підозрою у шахрайстві. За інформацією правоохоронців, помічник депутата у жовтні 2016 року висунув потерпілому вимогу про передачу йому 200 тис. грн, з умовою передачі щомісяця по 15 тис. грн, за сприяння у безперешкодному здійсненні господарської діяльності у сфері надання послуг з доступу до інтернету.

За даними ГПУ, дії помічника народного депутата України кваліфіковані за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене у великих розмірах), санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ