Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд заарештував квартиру і будинок Насалика - за клопотанням Димінського

Печерський районний суд Києва заарештував квартиру та житловий будинок міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика за клопотанням бізнесмена, президента футбольного клубу "Карпати" (Львів) Петра Димінського. Про це йдеться в матеріалах суду, передають Українські Новини.

Українські Новини: "Димінський подав в суд позов про стягнення заборгованості з Насалика за договором позики (сума заборгованості в рішенні суду не зазначена).

Водночас із цим він подав заяву про забезпечення позову, в якій просив заарештувати нерухомість Насалика, а саме: квартиру площею 287,7 кв. м в Києві, житловий будинок площею 561,4 кв. м та земельну ділянку (1 510 кв. м) в Козині (Київська область).

Суд частково задовольнив клопотання Димінського і наклав арешт на квартиру та житловий будинок. Термін дії рішення суду - до 26 липня 2020 року.

Згідно з повідомленнями ЗМІ, в 2014 році Насалик позичив 3,3 млн доларів.

Як повідомляють Українські Новини, за 2016 рік Насалик задекларував 1,2 млн гривень доходу, 450 тис. доларів, 140 тис. євро і 1,4 млн гривень готівкових коштів, а також 450 тис. доларів і 100 тис. євро на банківських рахунках у Банку. Крім того, Насалик задекларував купівлю 2 нових автомобілів Mercedes сумарною вартістю 3,8 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ