Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд заборонив вносити заставу затриманим кримським дезертирам

Центральний районний суд Миколаєва задовольнив клопотання слідчого і скасував можливість звільнення під заставу затриманих кримських дезертирів Олександра Баранова та Максима Одинцова. Про це повідомляє прес-служба суду.

"Дослідивши обставини клопотання, суд постановив змінити спосіб виконання запобіжного заходу, зазначений у попередніх постановах від 22.11.2016 року, скасувавши можливість звільнення під заставу", - зазначається в рішенні суду.

22 листопада підозрюваним у дезертирстві Баранову і Одинцову було обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 350 тис. гривень та 250 тис. гривень. Їм також повідомили нове підозру у вчиненні державної зради.

Слідчий клопотав про зміну способу виконання попередньо обраних запобіжних заходів, вказавши на неможливість застосування застави як альтернативної заходи.

Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що затримання кримських дезертирів - колишніх військовослужбовців Збройних сил України може обернутися проти України.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ