Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд зобов'язав мережу АЛЛО українізувати свою веб сторінку

Суд зобов'язав ТОВ "АЛЛО" перекласти українською мовою усі товари, які він реалізує на своєму сайті. Про це повідомив Святослав Літинський.

"Сьогодні Франківський районний суд міста Львова задовольнив мій позов до Алло та визнав їхні дії щодо ігнорування моїх звернень неправомірними та зобов'язав надати ВСЮ інформацію на сайті allo.ua українською мовою", - повідомив Святослав.

" 1.Визнати дії Товариства з обмеженою відповідальністю «АЛЛО» (49000, місто Дніпро, вул. Барикадна, 15-А, ЄДРПОУ 30012848) стосовно ненадання українською мовою інформації про товари, які ними реалізовуються - неправомірними.

2. Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛЛО» (49000, місто Дніпро, вул. Барикадна, 15-А, ЄДРПОУ 30012848) надати інформацію про товари, які ним реалізуються українською мовою на запит, що був надісланий в порядку ЗУ "Про захист прав споживачів".

3. Зобов’язати Товариство з обмеженою відповідальністю «АЛЛО» (49000, місто Дніпро, вул. Барикадна, 15-А, ЄДРПОУ 30012848) надати позивачу всю необхідну інформацію про товари які ним реалізовуються, в тому числі і на інформаційному порталі http://allo.ua/, українською мовою", - зазначено в рішенні суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ