Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд звільнив від кримінальної відповідальності бойовика «лнр»

На Луганщині суд звільнив від кримінальної відповідальності ще одного учасника Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома». Про це йдеться у повідомленні Прес-центру СБ України.

Правоохоронці встановили, що мешканець Лисичанська Луганської області у 2014 році вступив до одного з незаконних збройних формувань так званої «лнр». Він протягом місяця перевіряв документи громадян та автотранспорт на незаконному блокпосту терористів у напрямку міста Бахмут на Донеччині.

Після звільнення міста силами антитерористичної операції він залишив бойовиків, але, побоюючись відповідальності, тривалий час переховувався у знайомих на тимчасово окупованих територіях.

Дізнавшись про Програму Служби безпеки України «На тебе чекають вдома», чоловік вирішив скористатись нею та повернувся до рідного міста. Перевірка спецслужби встановила, що у складі незаконного збройного формування він не вчиняв тяжких злочинів.

Демонструючи ухвалу суду, що звільняє його від кримінальної відповідальності, чоловік закликав бойовиків так званої «лнр» та «днр» повертатися додому, до своїх сімей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ