Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суди по забудові парку Знесіння тривають

У вівторок, 19 вересня, у Львівському апеляційному господарському суді відбудеться розгляд апеляційної скарги, яку подав забудовник парку Знесіння компанія “Архібуд” – щодо рішення Господарського суду Львівської області про скасування договору оренди по вул. Довбуша, 15. Про це повідомили активісти ініціативи "Врятувати Знесіння".

Початок засідання о 14:00, місце проведення – вул. Личаківська, 81.Ідеться про рішення Господарського суду від 7 квітня 2017 року про скасування договору оренди між Архібудом та Львівською міською радою на ділянці колишньої військової частини по вул. Довбуша 15, розміром 2,8 га (за винятком 722,6 кв. м., що перебувають у власності компанії, оскільки на цій території, що належала військовій частині, розташоване куплене “Архібудом” у військових майно).

На попередньому засіданні від 8 серпня суд вислухав усі сторони конфлікту та частково задовольнив клопотання забудовника про витребування доказів щодо розміщення військової частини прикордонного загону по вул. Довбуша 15.  У зв'язку з тим, що для вивчення частини документів, які стосуються періоду 60-90х та котрі зберігаються в архіві, потрібен час, суд оголосив перерву до 19 вересня.

Захисники парку “Знесіння” від незаконної забудови сподіваються, що 19 вересня суд нарешті винесе кінцеве рішення і справедливість у справі буде відновлено. “Це дозволить прокуратурі рухатися вперед з іншими кримінальними впровадженнями щодо цієї незаконної забудови”, – підсумовує адвокат, представник позивача Наталіїя Сікевич.

Активісти закликають журналістів та усіх небайдужих прийти під стіни суду, щоб зупинити незаконну забудову парту “Знесіння”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ