Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Судитимуть двох львів’ян, що побили пожежника у «Мі 100»

Судитимуть двох львів’ян, які під час гасіння пожежі в нічному клубі «Мі 100» побили пожежника, перешкоджаючи йому в роботі. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.
За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 слідчими поліції завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні відносно двох мешканців Львова, які під час гасіння пожежі  в нічному клубі « Мі 100», що на вул. Науковій, 7 у м. Львові заподіяли побої курсанту служби цивільного захисту, що прибув на місце події в складі пожежо-рятувального караулу.  

Дії обвинувачених кваліфіковано за ч.2 ст.126 КК України (умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, вчинені групою осіб).

Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Крім цього, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3 слідчим відділом Франківського відділу поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно виконувача обов’язків керівника нічного клубу «Мі 100» у м. Львові, яким грубо порушено вимоги «Правил пожежної безпеки в Україні» та організовано проведення розважальних заходів в приміщенні нічного клубу з використанням відкритого вогню. Внаслідок такого «фаєр-шоу» 27 листопада 2016 року виникла пожежа, внаслідок якої загинув один з відвідувачів клубу. Іншим особам, які там знаходились заподіяно шкоду здоров’ю.  

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.2 ст.270 КК України, а саме порушення встановлених законодавством правил пожежної безпеки, що спричинило загибель людей та інші тяжкі наслідки.

Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Останньому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на трок від трьох до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ