Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Судитимуть поліцейського, який був п'яний і скоїв смертельну ДТП

Прокуратура Волинської області затвердила та надіслала до суду обвинувальний акт про порушення працівником Нововолинського відділення поліції правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного потерпілого й тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження – двом іншим потерпілим. Повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Увечері 24 листопада 2017 року, рухаючись незареєстрованим в установленому порядку в Україні транспортним засобом однією з вулиць Нововолинська, 23-річний нетверезий правоохоронець грубо порушив швидкісний режим та правила здійснення маневру обгону й допустив зіткнення свого авто із зустрічним автомобілем марки «ВАЗ-1117».

Унаслідок ДТП 67-річний водій «ВАЗа» загинув, а два пасажири керованого правоохоронцем автомобіля «BMW-3» отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Зважаючи на резонансність дорожньо-транспортної пригоди, процесуальні керівники досудовим розслідуванням та слідчі обласного Управління СБУ узгоджено провели слідчі (розшукові) і процесуальні дії на зібрання доказів у цій справі та встановлення повної й об’єктивної картини цієї події, забезпечивши звершення розслідування у максимально стислі строки.

Наразі призвідник ДТП, якого обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 286 КК України, свою вину у скоєному визнав. З органів Національної поліції його звільнено. Далі слово за судом.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ