Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Суми долучаються до «ведмежої блокади» російських фур

У Сумах активісти підтримали всеукраїнську акцію щодо блокування проїзду російських вантажних машин. Про це у Фейсбуці повідомив депутат Сумської міської ради Максим Галицький.

«Суми долучаються до «ведмежої блокади». Вимагаємо припинити транзит російських товарів через Україну, а також вивезення стратегічних товарів з України до країни-агресора. Якщо влада неспроможна до рішучих дій та кроків - свідомі громадяни мають перебирати ініціативу на себе!» - наголосив активіст.

Він звернувся до голови Сумської обласної державної адміністраці Миколи Клочка з проханням звернутися до керівництва держави з вимогою заборонити в’їзд російських вантажівок на територію України, а також до небайдужих містян із закликом підтримати ініціативу активістів.

За інформацією, наданою кореспондентові Укрінформу заступником голови Сумської ОДА Іваном Боршошем, активісти на 15 лютого запланували блокування в’їзду російських вантажівок на українську територію через пункт пропуску «Бачівськ» на автомагістралі Москва-Київ.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ