Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суркіс готує нового наставника збірної

У вівторок, 24 листопада, в інформаційному центрі «Україна 2012» відбулася спільна прес-конференція президента Федерації футболу України Григорія Суркіса та віце-прем’єр-міністра України Івана Васюника. Темою їхнього спілкування з журналістами стали підсумки засідання Наглядової ради УЄФА в Ньоні (23 листопада), а також наближення Виконкому Європейського футбольного союзу в португальській Мадейрі (11-12 грудня), на якому остаточно визначаться приймаючі міста Євро-2012. Про це повідомив офіційний сайт ФФУ.

Як зазначив голова ФФУ, поточний аналіз процесу підготовки нашої країни до континентальної першості, представлений українською делегацією на Наглядовій раді, цілком задовольняє вимоги УЄФА. «Тому сподіваємося, що 11 грудня на своєму засіданні Виконком Європейського футбольного союзу надасть усім чотирьом нашим містам-претендентам паритетне з Польщею право проводити матчі турніру», ? наголосив він.

За словами глави національної федерації, Україна і після 11 грудня повинна щодня підтверджувати свою спроможність утілювати в життя проект Євро-2012. Уже 14 грудня на Михайлівській площі Києва відбудеться презентація логотипу чемпіонату континенту. Григорій Суркіс наголосив, що ця подія, за якою на власні очі спостерігатиме президент УЄФА, а також  понад 200 представників міжнародних мас-медіа, є надзвичайно важливою, адже фактично вона дає старт самому турніру.

«Варто також нагадати, що 7 лютого у Варшаві пройде жеребкування кваліфікації Євро-2012, яке ще на крок наблизить обидві наші країни до чемпіонату. Запевняю вас, що національна федерація, український уряд, та регіональні органи влади робитимуть усе належне для того, аби не розчарувати суспільство та УЄФА», ? зауважив Григорій Суркіс.

Наприкінці зустрічі журналісти торкнулися й теми виступу збірної України у відбірному циклі чемпіонату світу-2010, а також поцікавилися ім’ям головного тренера, який готуватиме команду до Євро-2012. Григорій Суркіс запропонував усім не робити передчасні висновки, а трішки почекати. «Найближчим часом я зберу спеціальну прес-конференцію, де поділюся своїми думками щодо цих питань. У тому числі, й стосовно кандидатури майбутнього наставника збірної», ? резюмував президент ФФУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ