Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суспільне запрошує до участі у фестивалі мобільних фільмів

Хмельницька філія Національної суспільної телерадіокомпанії України "Поділля-центр" запрошує до участі у другому "Відкритому фестивалі мобільних фільмів", повідомили у PR-службі телеканалу UA:Перший.

Прийом заявок триватиме до 1 листопада. Участь може взяти кожен, незалежно від віку чи професійної підготовки. Головне – знімати на мобільний пристрій: смартфон, action-камеру, фотоапарат, планшет чи звичайний мобільний телефон. Тематика фільмів – вільна. Тривалість – до 3 хвилин. Переможців фестивалю визначатимуть шляхом інтернет-голосування.

"Наприкінці минулого року наші телеглядачі визначили переможців серед учасників першого фестивалю короткого метру, голосуючи за них на нашому офіційному сайті. Отримавши схвальні відгуки, ми вирішили провести фестиваль мобільних фільмів ще раз, і цьогоріч він вийшов за рамки області. До нас підключилися колеги з Івано-Франківська та Сум. І ми очікуємо, що до нас приєднаються й інші регіони України", – розповідає Григорій Карякін, координатор фестивалю мобільних фільмів.

Роботи учасників фестивалю будуть показані в ефірі ранкового шоу "Твій ранок" – проекту Хмельницької філії Суспільного "Поділля-центр", що транслюється також у Тернопільській і Чернівецькій областях. Всі фільми фестивалю також можна буде переглянути на офіційному сайті "Поділля-центр" та на сторінці фестивалю у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ