Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сутички на Грушевського: постраждав правоохоронець

Наразі внаслідок конфлікту на вулиці Грушевського у Києві, внаслідок спроби прориву активістів через загороджувальні рамки, постраждав один правоохоронець. Про це сказав в ефірі "112 Україна" директор Департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко, передає УНН.

"На даний час є, як мінімум, один потерпілий з боку правоохоронців. Далі ми намагаємося, і поліцейські і гвардійці, робити все, щоб не загострювати ситуацію. Закликаємо всіх учасників пікетів і мітингів поводитися мирно. На жаль, не всі дослуховуються до цього", - наголосив він.

Шевченко уточнив, що конфлікт стався на вулиці Грушевського між Кабінетом міністрів та Верховною Радою. Там, за його словами, активісти намагалися прорватися, внаслідок чого розламали декілька секцій огороджувальних рамок і кілька секцій металошукачів.

Він також додав, що поки що немає інформації про затриманих.

Цю інформацію підтвердив і радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко.

"Один поліцейський на перехресті вул. Грушевського та Садової отримав травми голови і був госпіталізований. Поліція і Національна Гвардія продовжує забезпечувати безпеку для учасників мирної акції. Всі провокації будуть рішуче припинятися", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ